Nápady a Návody keyboard_arrow_right Nápady a Návody keyboard_arrow_rightChcete si užiť svieže karbonátky? Tak v ..

Obrázek příspěvku: Chcete si užiť svieže karbonátky? Tak v tom prípade je dobré vložiť do nich ľad. Pri smažení neostanú suché, ale budú šťavnaté

Chcete si užiť svieže karbonátky? Tak v tom prípade je dobré vložiť do nich ľad. Pri smažení neostanú suché, ale budú šťavnaté

personaccess_time02.marec 2020chat_bubble_outline0 komentářůremove_red_eye283 shlédnutí

Existuje niekoľko trikov, ale tento som aj ja počula po prvý krát.

Máte niekedy pocit, že keď sa naobedujete niekde v reštaurácii a objednáte si karbonátky,  sú niake šťavnatejšie. Tak teraz si povieme tajomstvo, ako si také môžete pripraviť aj doma.

Tajomstvo na lahodné pokrmy z mletého mäsa

Najpôsobivejšie spôsob, ako zachovať šťavnatosť karbonátky ich použiť kocku ľadu. Pri vyprážaní alebo pečení na grile umiestnite do rezňa malý kúsok ľadu, pomôže udržať mäso šťavnaté a krehké. Niektorí kuchári dávajú maslo pre jemnosť. Ale v tomto prípade budú vaše mäsové výrobky trochu mastné. Hoci táto metóda je tiež veľmi dobrá.

Chcete si užiť svieže karbonátky? Tak v tom prípade je dobré vložiť do nej ľadu. Pri smažení neostanú suché, ale šťavnaté.

0 komentářů

commentŽádné komentáře

Pokud chcete, můžete přidat první komentář k tomuto článku níže.

Vložit komentář

info_outline

Nepublikujte SPAM!

Jakékoliv SPAM komentáře, které nejsou relevantní k obsahu tohoto článku budou odstraněny.

Podobné články

9 tipov, ako správne sterilizovať fľaše na zaváranie

personAlena Haldováremove_red_eye3656bookmarkNápady a Návody

Aj vy ste podľahli trendu domáceho zavárania a u vás doma to rozvoniava ako v babičkinej letnej kuchyni? Potom iste riešite čo robiť, aby vaše dobroty dlho vydržali v komore bez chybičky a radosť z kuchtenia vám po pár týždňoch zbytočne nepokazili plesne tvoriace sa na povrchu ..

Ako chutí Slovensko? Ani ako bryndza, ani ako posúchy

personAlena Haldováremove_red_eye441bookmarkNápady a Návody

Keď raňajky sú „obedom“Viete si predstaviť, že by ste si neodkrojili krajec voňavého pšeničného chleba, nedali si čerstvú paradajku alebo zemiakovú kašu? Tieto suroviny síce považujeme dnes za úplnú samozrejmosť, no kedysi ich naši predkovia nepoznali. Zemiaky, paradajky či ..

Klíčky

personAlena Haldováremove_red_eye341bookmarkZdravie

Nejedná sa o žiadny posledný výstrelok módy alebo výmysel. Klíčky, ako vysoko kvalitná potravina, boli známe už pred 5000 rokmi. Naklíčené semená tvoria dôležitú časť diéty ľudí žijúcich vo vysokohorských oblastiach Hunzy v Himalájach a dožívajúcich sa dlhovekosti. Ku ..

UŽITOČNÉ INFORMÁCIE O VÍNE

personAlena Haldováremove_red_eye383bookmarkNápady a Návody

PRÁCA VO VINOGRADETej práce je veľmi veľa, čo vinár musí vykonať, kým môže s pocitom dobre vykonanej práce uzavrieť ďalší – úspešný či menej úspešný rok. Predpokladom pestovania vínnej révy je výber odrody, sadeníc a podkladby pre nové výsadby, úprava koreňa, ..

Stévia cukrová

personAlena Haldováremove_red_eye282bookmarkZdravie

Stevia Rebaudiana Bertoni - Stévia cukrová, (ľudovo sladké lístky, medové lístky) patrí k rodu Stevia, ktorých poznáme viac ako 150 druhov. Patri do kmeňa Eupatoriaceae, čeľaď astrovité - Asteraceae (Compositae). Je to viac ročná rastlina. Dorastá do výšky 30 - 60 cm. Stévia je ..

Toto je 17 najlepších kuchynských trikov, ktoré by mal poznať úplne každý. Odteraz ich začnete používať aj vy!

personAlena Haldováremove_red_eye209languagefreshup.sk

Je priam neuveriteľné koľko trikov v kuchyni existuje a mnoho ľudí o nich nevie. Nasledujúce triky sú veľmi jednoduché a akonáhle o nich budete vedieť garantujeme vám, že ich budete používať každý deň.1) Počas jednej minúty „šejkujte“ traste surovým vajíčkom a až tak ho ..

Tortilla

personAlena Haldováremove_red_eye308languagemaxirecepty.sk

Zaujimavosti zo sveta kuchyneTortilla - specialita spanielskej kuchyne - je vlastne omeleta.Je taka rozsirena, ze ma takmer neohranicene moznosti nielen vo velkosti, ale aj co sa tyka naplne ci oblozenia. Klasicka tortilla sa pripravuje tak, ze nadrobno posekana cibula sa jemne oprazi na olivovom ..

Veľký zoznam diét

personAlena Haldováremove_red_eye326languagemjd.sk

Z toľkého nepreberného množstva diét, ktoré existujú je veľmi ťažké vybrať tú správnu. Často počujete ako tá ktorá diéta niekomu veľmi zabrala a vďaka nej niekto schudol 10 aj viac kíl za pár dní. Čo pomôže niekomu, nemusí na vás pôsobiť tak isto efektívne. Druhá vec ..

Kokosovo jahodové tortičky v tvare srdca, luxusné, vizuálne veľmi krásne a hlavne veľmi chutné

personAlena Haldováremove_red_eye180languagemaxirecepty.sk

Najprv vytiahnuť jahody z mrazničky – i rozmrazené. Ak používate čerstvé jahody – tento krok sa preskočí.Do tej doby je nutné pomlieť kokos na konzistenciu prášku.Bielka rozmiešame s cukrom do zhustnutia peny. Bude to trvať 7-8 minút.Teraz, v pomalom mixéri zmiešajte s bielkom ..

Čokoládové mafíny z ricotty

personAlena Haldováremove_red_eye309languagemaxirecepty.sk

Suroviny 1 hrnček syru ricotta2 vajcia1 1/3 hrnčeka (320 ml) mlieka1 PL vanilkovej esencie4 PL (57 g) rozpusteného masla2 1/3 hrnčeka (325 g) polohrubej múky1 hrnček (200 g) cukru2 ČL prášku do pečiva1/2 ČL soli1/3 hrnčeka (35 g) kakaa1 hrnček (170 g) čokoládové kúsky - najlepšie ..