Nápady a Návody keyboard_arrow_right Nápady a Návody keyboard_arrow_rightChcete si užiť svieže karbonátky? Tak v ..

Chcete si užiť svieže karbonátky? Tak v tom prípade je dobré vložiť do nich ľad. Pri smažení neostanú suché, ale budú šťavnaté
Existuje niekoľko trikov, ale tento som aj ja počula po prvý krát.
Máte niekedy pocit, že keď sa naobedujete niekde v reštaurácii a objednáte si karbonátky, sú niake šťavnatejšie. Tak teraz si povieme tajomstvo, ako si také môžete pripraviť aj doma.
Tajomstvo na lahodné pokrmy z mletého mäsa
Najpôsobivejšie spôsob, ako zachovať šťavnatosť karbonátky ich použiť kocku ľadu. Pri vyprážaní alebo pečení na grile umiestnite do rezňa malý kúsok ľadu, pomôže udržať mäso šťavnaté a krehké. Niektorí kuchári dávajú maslo pre jemnosť. Ale v tomto prípade budú vaše mäsové výrobky trochu mastné. Hoci táto metóda je tiež veľmi dobrá.
Chcete si užiť svieže karbonátky? Tak v tom prípade je dobré vložiť do nej ľadu. Pri smažení neostanú suché, ale šťavnaté.
0 komentářů
Vložit komentář
Nepublikujte SPAM!
Jakékoliv SPAM komentáře, které nejsou relevantní k obsahu tohoto článku budou odstraněny.
Pokud chcete, můžete přidat první komentář k tomuto článku níže.