Recepty keyboard_arrow_right Recepty keyboard_arrow_rightFantastický a neoceniteľný nápad, ako ..

Obrázek příspěvku: Fantastický a neoceniteľný nápad, ako mať vždy po ruke hotový kurací guláš, keď času na varenie obedu, je málo

Fantastický a neoceniteľný nápad, ako mať vždy po ruke hotový kurací guláš, keď času na varenie obedu, je málo

personaccess_time02.marec 2020chat_bubble_outline0 komentářůremove_red_eye35 shlédnutí


Odstráňte kožu z kuracieho mäsa a nakrájajte na veľké kusy, oddeľte mäso od kostí. Vložíme do veľkého hrnca, osolíme, ochutíme podľa chuti. Dáme do chladničky po dobu 40 minút.

Kým kurča je v chladničke, pripravíme si poháre 0,7 dcl a umiestniť na spodnú časť po 4 korenia a 1 bobkovým listom.

Položte mäso do pohárov a prikryte fóliou namiesto krytu. Umiestni do studenej rúry na pečenie a varíme pri 150 ° po dobu 4,5 hodiny.

Keď banky s mäsom vychladnúť, zavrieme uzávermi sterilizovanými.

Dáme guláš na chladné miesto. Ak kurča nieje dostatočne mastné a nespustilo dostatok tuku pri varení môžeme doplniť trochou bravčovej masti. Vychutnajte si lahodnú chuť kedykoľvek, je vhodné aj na dovolenku, kde stačí už len prihriať a pripraviť zemiaky alebo ryžu.


0 komentářů

commentŽádné komentáře

Pokud chcete, můžete přidat první komentář k tomuto článku níže.

Vložit komentář

info_outline

Nepublikujte SPAM!

Jakékoliv SPAM komentáře, které nejsou relevantní k obsahu tohoto článku budou odstraněny.

Podobné články

Ako chutí Slovensko? Ani ako bryndza, ani ako posúchy

personAlena Haldováremove_red_eye39bookmarkNápady a Návody

Keď raňajky sú „obedom“Viete si predstaviť, že by ste si neodkrojili krajec voňavého pšeničného chleba, nedali si čerstvú paradajku alebo zemiakovú kašu? Tieto suroviny síce považujeme dnes za úplnú samozrejmosť, no kedysi ich naši predkovia nepoznali. Zemiaky, paradajky či ..

9 tipov, ako správne sterilizovať fľaše na zaváranie

personAlena Haldováremove_red_eye39bookmarkNápady a Návody

Aj vy ste podľahli trendu domáceho zavárania a u vás doma to rozvoniava ako v babičkinej letnej kuchyni? Potom iste riešite čo robiť, aby vaše dobroty dlho vydržali v komore bez chybičky a radosť z kuchtenia vám po pár týždňoch zbytočne nepokazili plesne tvoriace sa na povrchu ..

UŽITOČNÉ INFORMÁCIE O VÍNE

personAlena Haldováremove_red_eye54bookmarkNápady a Návody

PRÁCA VO VINOGRADETej práce je veľmi veľa, čo vinár musí vykonať, kým môže s pocitom dobre vykonanej práce uzavrieť ďalší – úspešný či menej úspešný rok. Predpokladom pestovania vínnej révy je výber odrody, sadeníc a podkladby pre nové výsadby, úprava koreňa, ..

Bylinky

personAlena Haldováremove_red_eye23bookmarkZdravie

Bylinky dokážu premeniť obyčajné jedlo na chutné, vzrušujúce kreácie dokonalých chuti. Chuť, ktorú bylinka dokáže vylepšiť a prepožičia jej to "gro" je jednou z jej výhod použitia. Čerstvé či sušené bylinky obsahujú účinné antioxidanty, ktoré podporujú zdravie. ..

Špargľa

personAlena Haldováremove_red_eye27bookmarkNápady a Návody

Už starý Rimania poznali špargľu, pretože Plínius píše: "Kus špargly z Raveny váži tretinu libry." No vtedajšia libra mala len súčasných 370g. Aj Rabelais vo svojom Pantagruelovi vraví o pestovaní špargle. Takže jej história poznania a používania v kuchyni je poriadne stará. ..

Veľký zoznam diét

personAlena Haldováremove_red_eye19languagemjd.sk

Z toľkého nepreberného množstva diét, ktoré existujú je veľmi ťažké vybrať tú správnu. Často počujete ako tá ktorá diéta niekomu veľmi zabrala a vďaka nej niekto schudol 10 aj viac kíl za pár dní. Čo pomôže niekomu, nemusí na vás pôsobiť tak isto efektívne. Druhá vec ..

Domáca čokoláda

personAlena Haldováremove_red_eye28languagemaxirecepty.sk

Naučím vás dnes vyrobiť si čokoládovú energetickú bombu. Suchú čokoládu, ktorá sa netopí ani v trópoch. Tento typ som dostal od priateľov, ktorí chodia na expedície. Preto je im veľká vďaka, že ma poučili ako si pomôcť. Trošku som si ju vylepšil a o to viac chutí. Nie ..

Recepty: Zapekaná paprika

personAlena Haldováremove_red_eye32languagemaxirecepty.sk

Potrebujeme: zelenú papriku, lepšia je keď nemá moc hrubú stenuvegetuolivový olej na vareniesyr - najlepšie trojuholníky karička1. Papriku narežeme tak, že vybereme stopku, ale snažíme sa ju vyrezať s čo najmenším odpadom, aby nám potom syr moc nevytekal.2. Do každej papriky dáme ..

Matcha čaj - na chudnutie aj detoxikáciu

personAlena Haldováremove_red_eye20languagemjd.sk

Čaj so zvláštnym menom 'Matcha' je používaný najmä v Číne a Japonsku. Matcha čaj je však v poslednej dobe stále populárnejší aj v našich končinách. Dá sa kúpiť vo forme jemného zeleného prášku a ak je vaším cieľom formovanie postavy, môžeme vám ho len odporučiť. Čaj ..

Toto je 17 najlepších kuchynských trikov, ktoré by mal poznať úplne každý. Odteraz ich začnete používať aj vy!

personAlena Haldováremove_red_eye19languagefreshup.sk

Je priam neuveriteľné koľko trikov v kuchyni existuje a mnoho ľudí o nich nevie. Nasledujúce triky sú veľmi jednoduché a akonáhle o nich budete vedieť garantujeme vám, že ich budete používať každý deň.1) Počas jednej minúty „šejkujte“ traste surovým vajíčkom a až tak ho ..